Escape Advice

Riddlers Escape Room

Ce ai de facut...

Găsești încă un detectiv sau mai mulți
Alegi o dată și o oră
Ne dai un număr de contact și o adresă de email

 REZERVAREA

Verifică-ți emailul (sorry, dar și în spam, până una alta...)
Fii la LOCUL FAPTEI cu minimum 10 minute înainte de a începe aventura.

Ușile se închid.

Incepe un nou joc de evadare

Urmați indiciile.
Rezolvați puzzle-urile.
Descopera misterele.
Găsiți cheia. Dacă nu au trecut cele 60 de minune, ESCAPE!!!
Lasă-ți amprenta în registrul detectivilor, dar nu pâri din casă! 😀
Spuneți altor detectivi despre cameră!

Echipa minimă: 2 persoane. Echipă recomandată: 4 persoane.

Dacă tu nu te poți bucura de adrenalină în acel moment, o să facem tot posibilul să o lăsăm pe altă dată, fară a interveni în rezervările celorlalţi.
Prin urmare, dacă întârzii sau dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să ne anunţi cu cel puțin 2 ore înainte. 🙂

Nu Uita...

Scenariul camerelor este conceput pentru a vă provoca și a vă pune în dificultate dar, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a ieși triumfători. Pentru a evada în timp util vă oferim câteva sfaturi bătrânești:

Lucrați în echipă - Comunicarea în echipă este foarte importantă. Prin urmare, atunci când descoperiți un posibil indiciu sau ceva vi se pare interesant, spuneți lucrul acesta cu voce tare și discutați-l cu ceilalți detectivi.

Fii liderul echipei - Orice echipă are nevoie de un lider, de un om care să conducă investigația și care să pună ideile celorlalți cap la cap.

Urmează liderul - Prea mulți lideri într-o echipă strică, vino cu idei ingenioase, găsește noi indicii pentru a contribui la evadarea echipei.

Extinde-ți orizontul și nu uita imaginea de ansamblu - Gândește original și nu desconsidera absurdul. Fii isteț și, în același timp, rapid... The clock is ticking!

Ascultă - Ascultă-ți colegii și contribuie la ideile lor.

Recunoște-ți greșelile - Dacă mergi pe o pistă care se dovedește a fi un dead end, nu ezita să o iei de la capăt cu o idee și mai absurdă!

Crede în echipa ta - Pe măsură ce trece timpul și echipa ta intră în criză de timp, nu înceta să crezi în șansele voastre de reușită. E foarte probabil să fie diferența de care aveți nevoie...