Escape the Room

 

Escape Room. In ce te bagi...

 

ESCAPE ROOM-ul, este un concept nou de petrecere a timpului liber într-un mod diferit si ingenios, pe care îl poţi adăuga clasicelor ieşiri din rutina zilnică, la biliard, la bere, la film sau la teatru. 

Dacă te-au fascinat vreodată filmele de genul Prison Break, Law abiding citizen sau The exam sau jocuri  în genul Hitman și ai simțit că poți fi personajul principal, acum ai șansa să fii erou, într-o aventură pe viu, încercând să evadați din cel mai nou Escape Room din Bucuresti! 

Nu înainte însă de a face o REZERVARE

Riddlers Escape Room este un joc de evadare real, care te va pune în situația de a fi închis într-o cameră plină de indicii a căror menire este de a te ajuta, dar numai dacă ai mintea în priză și gândești out of the box.

Fiecare indiciu pe care îl vei găsi te va ține cu sufletul la gură și îți va ascuți neuronii pentru dezlegarea următoarelor mistere până la cheia finală.

Ai o oră la dispoziție pentru a evada, motiv pentru care comunicarea cu partenerul/partenerii pe care-i vei avea este esențială.

La cerere, vă putem da indicii suplimentare, însă nu și soluții!

 

 

 


Noi va oferim 60 de minute captivante intr-un Escape Room care va va provoca sa fiti de neinvins in fata timpului, iar voi va veti oferi o sumedenie de subiecte de dezbatere la urmatoarea intalnire cu gasca.

Si, desigur, aveti la indemana DOVEZILE

 

60 minutes out of the box pentru...

 

Tineri. cu vârsta cuprinsă între 14 și 99 ani. Mamaie și tataie nu au reducere de pensionar, în schimb au ocazia să ne dea o lecție de supraviețuire, ca pe vremea lor, pe care să o ținem minte 

Îndrăgostiți. Când dragostea stă în cheia care deschide ușa, cine ajunge primul la baie, depinde de modul în care știți să fiți o echipă!

Prieteni. Prietenii buni nu te lasă să evadezi de unul singur!

Familie. Împreună aveți totul. Ah, da... mai puțin cheia!

Colegi. Aici nu e cazul să vă săpați unul altuia groapa!

Teambuilding. Dacă ești manager și vrei să vezi dacă angajații tăi au nevoie de un curs de anger management sau dacă nu vor izbi nimic niciodată pe la birou, adu-i la Riddlers Escape Room!

Aniversări. Poate punem ceva la cale pentru sărbătorit/ă. Dă-ne un mail cu detalii. Găsim noi o lumânare în care să sufle!

Turiști. We know english too... 

Petrecerea burlăcițelor. Come and see cum este să fii burlaciță pentru totdeauna în Red light district room
Petrecerea burlacilor. Ai ocazia să descoperi ce s-a întâmplat cu dama de companie... poate devii eroul ei
Furatul miresei/mirelui. Cel/cea închisă va plăti daune nașilor, în funcție de cât de repede deschide ușa!

 

 


Daca nu te regasesti mai sus, nu-i bai, lista ramane deschisa. In schimb, usa...

Cine se trezeste de dimineata, ajunge sa deschida toate usile. Dar, pana la urma, nu conteaza cand te scoli, daca esti istet si curajos si-ti faci o REZERVARE